null

DE EXPERTS OP HET GEBIED VAN DE GEVOELIGE HUID

Bij Cetaphil zijn we toegewijd aan het onderzoek en aan de verbetering van de wetenschap achter de verzorging van de gevoelige huid, waardoor we al meer dan 75 jaar experts zijn op dit vlak.

WAT IS EEN GEVOELIGE HUID?

Een gevoelige huid komt wereldwijd bij 70% van de mensen voor, en wordt gekenmerkt door onaangename gewaarwordingen van de huid, zoals bijvoorbeeld prikken en branden. Dit kan betrekking hebben op verschillende delen van het lichaam, waaronder het gezicht. De actieve bestanddelen van Cetaphil helpen 5 tekenen van de gevoelige huid te bestrijden: droogheid, irritatie, ruwheid, trekkerigheid en een verzwakte huidbarrière.

WAT ZIJN DE TRIGGERS?

Tal van factoren kunnen een gevoelige huid uitlokken of verergeren, waaronder chemische irriterende stoffen, omgevingsfactoren, stress, hormonale veranderingen en voeding. Deze factoren dragen bij tot een reeks gevoelige huidproblemen waarmee mensen van alle leeftijdsgroepen en met alle huidtinten te maken kunnen krijgen. Onze milde formules werken verzachtend op irritatie, voor optimale resultaten.

The_sensitive-skin-experts_2
The_sensitive-skin-experts_3

DOELTREFFENDE HUIDVERZORGING VAN DE SPECIALISTEN OP HET VLAK VAN DE GEVOELIGE HUID

Cetaphil is geschikt voor alle huidtypen, inclusief de droge, gevoelige huid en de huid die gevoelig is voor aandoeningen als eczeem, rosacea en psoriasis. Onze zachte maar doeltreffende producten zijn compatibel met topische behandelingen. Al bijna 75 jaar is Cetaphil de expertverzorging op het vlak van de gevoelige huid, waarvan klinisch is bewezen dat ze de gevoelige huid kalmeert, hydrateert en voedt.