null

HET VERHAAL ACHTER CETAPHIL

Al meer dan 70 jaar zet Cetaphil zich in voor de vooruitgang van de huidwetenschap, om jou de beste verzorgingsoplossingen voor de gevoelige huid te bieden. Wij stellen onze producten specifiek samen voor de verzorging van alle types gevoelige huid.

OUR-STORY_2.jpg

EEN HISTORISCH MERK

Cetaphil, van nederige Texaanse oorsprong, werd ontwikkeld door een apotheker om patiënten te helpen hun gevoelige huid doeltreffender te behandelen. Het merk werd in 1947 gelanceerd met het eerste product, de Cetaphil Reinigingslotion, nu bekend als Cetaphil Milde Huidreiniger, en het levert nog steeds dezelfde zachte huidverzorgingsresultaten af als toen. Het Cetaphil-assortiment van producten voor de gevoelige huid, dat al snel erkend werd om zijn doeltreffende en toch zachte werking, begon te groeien naarmate het merk de wetenschap van de gevoelige huid verder ontwikkelde. 

GEDREVEN OM DE INNOVATIE OP HET VLAK VAN DE GEVOELIGE HUID TE VERBETEREN

Vandaag zetten we ons nog meer in om baanbrekende producten voor de gevoelige huid af te leveren, zorgvuldig onderzoek te doen en nauw samen te werken met zorgprofessionals om de huidbehoeften van mensen beter te begrijpen en de dermatologische verzorging voor elk huidverhaal te verbeteren.

De naam Cetaphil en zijn producten voor de gevoelige huid worden al meer dan 70 jaar vertrouwd, en we voeren voortdurend strenge klinische tests uit om onze reputatie te verdienen als het #1 door artsen aanbevolen gezichtsverzorgingsmerk in de VS en andere landen over de hele wereld. Vandaag de dag is Cetaphil verkrijgbaar in meer dan 70 landen wereldwijd en biedt het een breed scala aan producten voor uw dagelijkse huidverzorgingsbehoeften.