null

ONZE INGREDIËNTEN

Cetaphil maakt gebruik van een breed gamma van kerningrediënten, zoals Niacinamide, Panthenol , Ceramide elk met unieke en doeltreffende eigenschappen om uiteenlopende huidproblemen aan te pakken.

CETAPHIL, SPECIAAL SAMENGESTELD MET ...

Cetaphil-producten voor de verzorging van de huid zijn speciaal samengesteld om zacht te zijn voor de gevoelige huid, maar toch doeltreffend in het reinigen en hydrateren. Aan de selectie van onze actieve ingrediënten gaat uitvoerig onderzoek vooraf, zodat we de perfecte mix kunnen samenstellen die aan uw huidverzorgingsbehoeften voldoet.

Our-ingredients_2.jpg
Niacinamide.png

Niacinamide, of vitamine B3, is een essentiële vitamine voor de huid met hydraterende en antioxiderende eigenschappen. Het is effectief in het vasthouden van vocht en wordt vaak aangetroffen in producten voor de vette huid en acne.

 Panthenol.png

Panthenol, of pro-vitamine B5, is een natuurlijk verzachtend ingrediënt dat huidirritatie helpt te verlichten. Het heeft natuurlijke hydraterende eigenschappen om de vochtretentie te verbeteren, wat bijdraagt tot een zachtere, gladdere huid die er gezond uitziet.

Glycerin.png

Glycerine is een in water oplosbaar weekmakend middel dat een langdurig hydraterend effect heeft, water naar de huid trekt en de vochtretentie verbetert. Het stimuleert de huidcellen voor een huid die er jonger en gezonder uitziet.

Tocopherol.png

Tocoferol, of vitamine E, is een krachtige antioxidant die de huid beschermt tegen vrije radicalen. Het hydrateert en verzacht de huid om irritatie te verlichten.

Shea Butter.png

Sheaboter bevat veel vitaminen en vetzuren die goed zijn voor de huid. Ze helpt de natuurlijke huidbarrière te herstellen en de vochtretentie te verbeteren, om uitdroging te helpen voorkomen en irritatie te minimaliseren.

Ceramides.png

Ceramiden komen voor in de buitenste laag van de huid. Ceramiden dragen bij tot de natuurlijke beschermende barrière die irriterende stoffen buiten en vocht binnen kan houden. In huidverzorgingsproducten helpen ze uw huid weerbaarder te maken tegen droogheid en irritatie.

almond.png

Zoete amandelolie is een weekmakend middel dat de droge, geïrriteerde huid kalmeert en helpt de huidtextuur te verbeteren en ruwheid te verminderen. Deze olie heeft hydraterende effecten, kan tekenen van veroudering helpen verbeteren en bevat veel vitamine E voor een krachtige antioxiderende werking.