null

Beginnen met een

huidverzorgingsroutine

Een gezonde huid kan u een goed gevoel geven, hiervoor is een huidverzorgingsroutine belangrijk. Ondanks de eindeloze producten die u kunnen helpen met het compleet maken van uw huidverzorgingsroutine, hoeft dit niet lastig te zijn. Binnen dit artikel worden de bouwstenen van een goede routine besproken.

Getting_Started_On_A_Skin_Care_Routine-1

5 STAPPEN VOOR EEN BETER HUIDROUTINE

1. Reinigen

Het dagelijks wassen met zeep kan de huid irriteren. Hierdoor is het dus belangrijk om een product te kiezen dat aansluit bij uw specifieke huidtype. Zoek voor een huidproduct dat aansluit bij de normale pH waarde van de huid zodat het product niet de natuurlijke huidbarrières verstoort. Beperk het reinigen van de huid tot maximaal twee maal daags. De Cetaphil Milde Huidreiniger is een goed product voor het dagelijks reinigen van de gevoelige huid. Limit cleansing your face to twice a day (in the mornings and evenings) and, after cleansing, be sure to pat the skin dry. Avoid rubbing your face with your towel to ensure you don’t cause irritation. 

Getting_Started_On_A_Skin_Care_Routine-2
2. Hydrateren

Als u een droge huid heeft, is het belangrijk om ook de huid te hydrateren. Door gebruik te maken van de Cetaphil Hydraterende Crème zal de huid zacht en vochtig worden gehouden zodat de huid prettig aan blijft voelen. Deze crème is bedoeld voor zowel het gezicht als het gehele lichaam. 

3. De huid rond de ogen

Negeer nooit de huid rondom de ogen. Deze huid is dunner dan de rest van het gezicht. Door dit gebied goed te hydrateren geeft dit een boost aan de huidgezondheid.  

Getting_Started_On_A_Skin_Care_Routine-3