Milde Huidreiniger

Badges

 

Voor de normale, droge & gevoelige huid

 

Deze reiniger met Glycerine, Vitamine B3 en Provitamine B5 is klinisch getest om op een zachte manier vuil, make-up en onzuiverheden te verwijderen en de natuurlijke huidbarrière intact te houden.

 

• Ontwikkeld met een wetenschappelijk onderbouwde mix van Niacinamide (essentiële vitamine B3), Panthenol (pro-vitamine B5) en hydraterende Glycerine om de weerstand van de gevoelige huid te helpen verbeteren
• 94% van de gebruikers vinden dat het product hun huid op milde wijze reinigt 
• Dermatologisch getest en klinisch bewezen mild voor de gevoelige huid

 

Functies

Deze romige formule is klinisch gestest om de huid te hydrateren tijdens het reinigen en de huid te beschermen tegen droogheid. Na het reinigen is de huid dan ook goed gehydrateerd. De formule verwijdert vuil, make-up en onzuiverheden op milde maar doeltreffende wijze. Ze bevat een door dermatologen onderschreven mix van Niacinamide (essentiële vitamine B3), Panthenol (pro-vitamine B5) en hydraterende Glycerine om de natuurlijke vochtbarrière van de huid in stand te houden. Beschermt tegen de 5 tekenen van de gevoelige huid, waaronder droogheid, irritatie, ruwheid, trekkerigheid en een verzwakte huidbarrière.

 • Parfumvrij

  Parfumvrij

 • Olievrij

  Olievrij

 • Hypoallergeen

  Hypoallergeen

 • Verstopt de poriën niet

  Verstopt de poriën niet

 • Beschermt tegen de 5 tekenen van de gevoelige huid

  Beschermt tegen de 5 tekenen van de gevoelige huid

 

 

 

 

 

 

 

 

HOW TO USE

Aanwijzingen voor gebruik zonder water: Breng een ruime hoeveelheid reinigingsproduct op de huid aan en wrijf zachtjes. Verwijder het teveel met een zachte doek.

Aanwijzingen voor gebruik met water: De reiniger aanbrengen op de huid en zachtjes wrijven. Afspoelen.

Milde Huidreiniger
Milde Huidreiniger 
          Ingredients


INGREDIËNTEN

Aqua, Glycerine, Cetearylalcohol, Panthenol, Niacinamide, Pantolactone, Xanthaangom, Natrium Cocoyl Isethionate, Natriumbenzoaat, Citroenzuur. FIL.1747.V00

Reinig de huid 's ochtends en 's avonds met een milde maar doeltreffende huid reiniger

De Milde Huidreiniger is ideaal voor de normale, droge & gevoelige huid en hydrateert tijdens het reinigen. Vuil, make-up en onzuiverheden worden verwijderd, terwijl de natuurlijke vochtbarrière van de huid intact blijft.

Breng onmiddellijk daarna een Hydraterende Crème aan, om hydratatie vast te houden.

Gebruik na het reinigen snel een Hydraterende Crème terwijl de huid nog vochtig is, om het water in de huid te trekken en in te sluiten voor langdurige hydratatie.

null