null

5 TEKENEN VAN DE GEVOELIGE HUID

Onze producten zijn speciaal samengesteld om de weerstand van uw huid te helpen verbeteren en u te beschermen tegen 5 tekenen de gevoelige huid: droogheid, irritatie, ruwheid, trekkerigheid en een verzwakte huidbarrière, waardoor uw huid er gezonder uitziet en aanvoelt.

KLINISCH BEWEZEN BESCHERMEND TEGEN 5 TEKENEN VAN DE GEVOELIGE HUID


Een gevoelige huid kan zich op verschillende manieren manifesteren en optreden als reactie op een aantal factoren. Dit betekent dat de verzorgingsbehoeften voor de gevoelige huid van persoon tot persoon enorm kunnen verschillen.


Wij geloven dat er een wetenschap schuilt achter de gevoelige huid. Ons diepgaand onderzoek naar huidwetenschap heeft ons geleid tot het identificeren van 5 tekenen die vaak voorkomen bij mensen met een gevoelige huid. Om ervoor te zorgen dat iedereen een complete verzorging krijgt voor zijn/haar gevoelige huid, stellen wij onze producten zo samen dat ze deze 5 tekenen van een gevoelige huid aanpakken.


DE 5 TEKENEN VAN EEN GEVOELIGE HUID HERKENNEN

Droge huid wordt veroorzaakt door een gebrek aan vocht - patiënten met een droge huid hebben 3 keer meer kans op een gevoelige huid.

Een gevoelige huid zal eerder negatief reageren op bepaalde prikkels, wat kan leiden tot onaangename gewaarwordingen zoals prikken, jeuk en ongemak.

We vervellen van nature voortdurend, maar dit proces kan worden belemmerd bij mensen met een gevoelige huid, wat kan leiden tot een schilferige, doffe en ongelijkmatige huidtextuur.

Een strakke, trekkerige of gespannen huid met een tekort aan vocht en hydratatie kan bijna 98% van de mensen met een gevoelige huid treffen.

Mensen met een gevoelige huid kunnen een dunnere of verzwakte vochtbarrière hebben, waardoor irriterende stoffen kunnen binnendringen en vocht kan ontsnappen.


Cetaphil-producten zijn ontwikkeld om de weerstand van de gevoelige huid te verbeteren en deze te helpen beschermen tegen droogheid, irritatie, ruwheid, trekkerigheid en een verzwakte huidbarrière.