null

#1 DOOR ARTSEN AANBEVOLEN MERK VOOR DE GEVOELIGE HUID IN DE VS

In nauwe samenwerking met dermatologen en zorgprofessionals hebben we meer dan 550 klinische studies uitgevoerd bij meer dan 32.000 patiënten om de doeltreffendheid en veiligheid van onze producten voor de gevoelige huid te garanderen. Jarenlange ervaring op het vlak van huidverzorging heeft Cetaphil het vertrouwen opgeleverd van dermatologen zowel als van patiënten.

null

DE KEUZE VAN DE HUIDSPECIALIST VOOR UW GEVOELIGE HUID

Cetaphil werd meer dan 70 jaar geleden ontwikkeld voor patiënten met een gevoelige huid, en om dermatologen te ondersteunen met producten die zijn samengesteld om hen te helpen de huidproblemen van hun patiënten aan te pakken. En sindsdien wordt het merk vertrouwd door dermatologen en huidspecialisten. 


Het eerste product dat ontwikkeld werd, de Cetaphil Reinigingslotion, bevatte slechts acht ingrediënten, was ongeparfumeerd en zeepvrij, en werd de eerste keuze van artsen en apothekers voor patiënten met een gevoelige huid.

DE SEEKER VAN VERZORGING VOOR DE GEVOELIGE HUID


We hebben ditzelfde niveau van zorg toegepast op onze producten, in elke stap van het proces. Om te garanderen dat jij de beste zorg voor jouw huid krijgt, werken we samen met wetenschappelijke experts die inzicht hebben in de gevoelige huid, en bieden we producten die specifiek zijn samengesteld voor een reeks gevoelige huidproblemen.

Dankzij onze klinische tests en door nauw samen te werken met zorgprofessionals ontwikkelen we huidverzorgingsproducten die zacht en doeltreffend zijn. De Cetaphil-producten werden immers getest op meer dan 32.000 patiënten in meer dan 550 klinische studies van Galderma.


Cetaphil is het #1 door artsen aanbevolen huidverzorgingsmerk voor het gezicht in de VS. Volg de keuze van de huidexpert voor uw gevoelige huid.