We have a cleanser for every kind of sensitive

NIEUWE UITSTRALING

VERBETERDE FORMULES

ONZE BESTE VERZORGING


Ontdek meer van Cetaphil

De juiste verzorging voor jouw huid

null
#1 dermatologist recommended

Cetaphil is een mild huidverzorgingsmerk dat al meer dan 70 jaar wordt aanbevolen en vertrouwd door dermatologen en artsen. Het wordt gebruikt door miljoenen mensen met een gevoelige huid over de hele wereld om de conditie van hun huid te verbeteren. 

"sensitive skin, sensitive skin care routine, dermatologist recommended, cetaphil for dry skin, cetaphil for oily skin, cetaphil"
null

AANBEVOLEN DOOR ARTSEN, GELIEFD DOOR DE HUID

skin sensitivity 5 signs

70% van mensen over de hele wereld zeggen in enige mate last te hebben van een gevoelige huid. In samenwerking met dermatologen hebben wij 5 tekenen van een gevoelige huid geïdentificeerd. Onze producten zijn klinisch getest om deze 5 tekenen te voorkomen en de veerkracht van de huid te verbeteren.

Afbeeldign zonder naam

De oplossing

Een milde reiniger, kan de ruwe huid glad maken zonder irritatie te veroorzaken of de huid uit te drogen. Hierdoor wordt de natuurlijke huidbarrière verstrekt en wordt de buitenste huidlaag vernieuwd.

null

NEW

Milde Huidreiniger

Deze reiniger met Glycerine, Vitamine B3 en Provitamine B5 is klinisch getest om op een zachte manier vuil, make-up en onzuiverheden te verwijderen en de natuurlijke huidbarrière intact te houden.


Cetaphil Milde Huidreiniger is zeep- en parfumvrij en hydrateert de huid tijdens het reinigen.

null