Daily Facial Cleanser

Badges

Voor de gecombineerde tot vette huid.

Speciaal geformuleerde, laagschuimende gel reinigt en minimaliseert het uiterlijk van poriën zonder de huid te ontdoen van natuurlijk vocht.

• Met essentiële niacinamide (vitamine B3) en panthenol (pro-vitamine B5) om de natuurlijke huidbarrière te behouden
• Klinisch bewezen dat het vuil, overtollige oliën en make-up verwijdert zonder de huid droog of strak achter te laten
• Dermatoloog getest en klinisch bewezen zacht te zijn voor de gevoelige huid

FUNCTIES

Low-lather gel formule diep reinigt de huid en minimaliseert het uiterlijk van poriën. Klinisch getest om vuil, overtollige oliën en make-up te verwijderen zonder de huid droog of strak achter te laten. Geformuleerd met vitamine B3 en pro-vitamine B5 om de natuurlijke huidbarrière te behouden. Beschermt tegen 5 tekenen van huidgevoeligheid, waaronder een verzwakte huidbarrière, droogheid, ruwheid, jeuk en strakheid.

 • Gezicht + lichaam

  Gezicht + lichaam

 • Olievrij

  Olievrij

 • Parabenen vrij

  Parabenen vrij

 • Hypoallergeen

  Hypoallergeen

 • Verstopt de poriën niet

  Verstopt de poriën niet

 • Beschermt tegen 5 tekenen van huidgevoeligheid

  Beschermt tegen 5 tekenen van huidgevoeligheidy

 • pH balanced

  pH gebalanceerd

 • Gentle scent

  Zachte geur

Daily Facial Cleanser
Daily Facial Cleanser 
          Ingredients

INGREDIENTS

Aqua, Glycerine, Cocamidopropylbetaïne, Dinatriumlaurethsulfosuccinaat, Natriumcocoamphoacetaat, Acrylaten/C10-30 alkylacrylaat crosspolymeer, Natriumchloride, Natriumbenzoaat, Citroenzuur, Parfum, Panthenol, Niacinamide, Linalool, Hydroxycitronellal, Citronellol, Geraniol, Amyl cinnamal, Pantolacton FIL. 1744

 

Reinig de huid 's ochtends en 's avonds met een zachte reiniger.

Ideaal voor de gecombineerde tot vette huid, het is klinisch bewezen dat Oily Skin Cleanser de huid diep reinigt en het uiterlijk van poriën minimaliseert terwijl vuil, overtollige oliën en make-up worden verwijderd, zonder de huid droog of strak achter te laten.

 

 

 

Onmiddellijk volgen met een gezichtscrème om hydratatie vast te houden

Na het reinigen, snel volgen met een gezichtscrème om vocht vast te houden. Overdag wordt het ook aanbevolen om een SPF-vochtinbrengende crème voor het gezicht met bescherming tegen de zon te gebruiken, zoals Daily Facial Moisturizer met SPF 15, om hydratatie te leveren en uw huid te beschermen tegen UVA- en UVB-stralen.

 

 

 

Breng 's nachts een vochtinbrengende crème aan om je huid te helpen hydrateren

Het gebruik van een vochtinbrengende crème voor het slapengaan, zoals Daily Hydrating Lotion met hyaluronzuur, helpt het vochtgehalte van je huid te stimuleren en je huid te beschermen tegen uitdroging.

 

 

null