Kenmerken van de geïrriteerde huid

Irritatie is 1 van de 5 tekenen van een gevoelige huid. Roodheid, jeuk, branderigheid, een prikkend gevoel: een gevoelige huid kan vatbaar zijn voor allerlei van dit soort vervelende factoren. Irritatie is een van de meest voorkomende en storende symptomen van een gevoelige huid. Soms zie je het, andere keren voel je het. Hoe dan ook, je wilt het vermijden en kalmeren door het juiste product voor je gevoelige huid te kiezen.

 

Waarom is Cetaphil de oplossing?

Huidreiniger

Stap 1: Reinigen

Als de huid snel geïrriteerd raakt kan het reinigen van de huid soms als niet prettig worden ervaren. Het is daarom belangrijk dat je een goede reiniger kiest die je huid mild reinigt en tegelijkertijd verzacht en kalmeert. Cetaphil Milde Huidreiniger doet precies dat. Door de milde samenstelling reinigt het je huid op een zachte manier. Het verwijderd vuil en make-up zonder je huid te irriteren of uit te drogen. Het is zelfs zo mild dat je het niet eens hoeft af te spoelen, ideaal!

Stap 2: Hydrateren

Na het reinigen van je huid is het ontzettend belangrijk om je huid te verzorgen met een goede hydraterende crème. Door het aanbrengen van een hydraterende crème voorkom je irritatie en behoudt je de vochtbalans van je huid. Cetaphil Hydraterende Crème biedt intense hydratatie gedurende 24 uur. Naast hydrateren helpt de crème ook bij het verzachten en kalmeren van je gevoelige huid.

Cetaphil

Waar te koop

Bekijk ook de andere tekenen van een gevoelige huid