5 tekenen van een gevoelige huid

Een gevoelige huid, het is maar een gecompliceerd iets en je bent niet de enige die er last van heeft! Want maar liefst 60% geeft toe een huid te hebben die gevoelig is voor droogte, irritatie, ontstekingen of negatieve reacties. Er zijn heel veel factoren die gevoeligheid van de huid kunnen uitlokken of verergeren. Maar hoe kunnen we een gevoelige huid identificeren? Wij hebben dermatologen, wetenschappers en experts geraadpleegd om de 5 tekenen van een gevoelige huid te identificeren, zodat het een stuk eenvoudiger wordt om voor je huid te zorgen:

  • Verzwakte huidbarrière
  • Irritatie
  • Droge huid
  • Trekkerige huid
  • Ruwe huid

Cetaphil beschermt tegen de 5 tekenen van huidgevoeligheid

Cetaphil

We weten als geen ander dat het verzorgen van deze huidbarrière essentieel om je huid gezond te houden. De milde huidreiniger en hydraterende crème van Cetaphil ondersteunen de natuurlijke huidbarrière. Door de hydraterende en verzachtende werking kan Cetaphil je helpen om je gevoelige huid onder controle te krijgen.

Al bijna 75 jaar werkt Cetaphil samen met dermatologen en professionals in de gezondheidszorg om onze producten te ontwikkelen en te testen. Door middel van strenge klinische tests ondersteunt Cetaphil ‘s milde huidreiniger en hydraterende crème de natuurlijke huidbarrière en de hydratatie van de huid, met bewezen effectiviteit tegen De 5 tekenen van een gevoelige huid.

Reinigen en hydrateren; de twee stappen naar een gezonde huid

We werken met een principe dat een huidverzorging met twee stappen voor velen al een oplossing kan bieden, namelijk: reinigen en hydrateren. Bij deze 2 stappen staat de ondersteuning van de natuurlijke huidbarrière centraal.

Probeer Cetaphil ‘s reeks van beproefde, geteste en door dermatologen aanbevolen formules en geef je gevoelige huid de extra verzorging die het verdiend! 

combi

Waar te koop